Op een onvergetelijke vakantie in Nederland?

Ben je gek op reizen en kan een reis voor jou niet ver genoeg zijn? Dan sta je er waarschijnlijk niet bij stil om eens in Nederland op vakantie te gaan. Ja, natuurlijk ken jij je eigen land best goed. Maar wist je dat er geweldige en vooral onontdekte accommodaties in Nederland op je wachten, waar je de vakantie van je dromen kunt beleven? Wanneer je er écht even naar op zoek gaat, kun je in Nederland ook geweldige en wereldse plekken vinden waar je van een welverdiende vakantie kunt genieten. Ben je enthousiast? Lees in deze blog dan vooral door waar je in Nederland allemaal terecht kunt.

Doe jezelf eens een paar nachtjes op een privé eiland cadeau

Wist je dat je helemaal niet lang hoeft te reizen om een aantal nachten op je eigen privé eiland door te brengen? Je kunt hiervoor namelijk ook in het Nederlandse Utrecht terecht. De Vinkeveense plassen hebben een verrassing voor je. Namelijk een knus en prachtig eilandje waar jij je eigen huisje met tuin kunt huren. Het eilandhuisje is romantisch ingericht, waardoor het de ingrediënten voor een prachtige en romantische trip met je partner bevat. Geniet van een heerlijk ontbijt aan het water, werk aan je bruine kleurtje op één van de ligstoelen of vaar over het water en geniet van de prachtige omgeving waarin jij je bevindt.

Wil je meer actie? Dan kun je er met een supboard vandoor gaan en een geweldige BBQ voor jullie organiseren. Zeg nou zelf, wie kan zeggen dat ze naar een privé eiland op vakantie zijn geweest? Het is tijd om je welverdiende vakantie in Utrecht te boeken.

Slapen in een wijnvat?

In de categorie ‘bijzondere slaapplekken in Nederland’ vind je ook de mogelijkheid tot een overnachting in een reuze wijnvat terug. Hiervoor kun je naar Friesland afreizen, want daar kun je slapen in een wijnvat van 15.000 of 23.000 liter. Het geweldige aan deze vakantiebestemming is, dat het door de New York Times zelfs in een rijtje met ‘de 20 meest bizarre en ongewone bestemmingen ter wereld’ is neergezet. Wanneer je voor de overnachting in het wijnvat kiest, zit je direct in de prachtige omgeving van het IJsselmeer. Dit maakt deze locatie geschikt om meteen een watersport uit te oefenen. De Friese stad Stavoren ligt vlakbij en hier kun je van heerlijk eten en lekkere drankjes genieten.

Van kastelen tot boomhutten, niets is te gek!

Alsof deze bestemmingen nog niet gaaf genoeg waren, kun je in Noord-Holland een paar nachtjes in het Muiderslot boeken. Dit is het oudste kasteel van Nederland en biedt je graag een kampeerplekje aan. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd en je krijgt ook nog eens een exclusieve rondleiding door het kasteel als alle dagjes mensen weer naar huis zijn. Dat is toch gaaf! Wanneer je gek bent op de natuur, kun je in Drenthe in een grappige boomhut terecht. Niet zomaar een boomhut, nee, eentje met een jacuzzi en luxe inrichting. Kortom, Nederland zit vol verrassingen op vakantiegebied!