Oh nee, je bent bijna jarig en iedereen vraagt je naar cadeauwensen!

Sommige mensen houden ervan om cadeaus te krijgen en hebben altijd wel een idee over wat zij nog graag willen of kunnen gebruiken. Anderen denken hier niet echt over na en vinden het heel moeilijk om een cadeautje voor zichzelf te bedenken. In deze blog lees je hoe je altijd een antwoord kunt geven op; wat wil je dit jaar voor je verjaardag hebben?! Verder lees je op welke manier jij je familie en vrienden in één keer op de hoogte kunt stellen van je verlanglijstje én krijg je ideeën waardoor je altijd wel een antwoord kunt geven op die jaarlijks terugkerende vraag.

Zorg ervoor dat je niet op het laatste moment over je cadeautjes nadenkt

Wanneer je wordt overvallen door de vraag wat je eigenlijk voor je verjaardag wilt, sta je vaak met je mond vol tanden. Het is erg lastig om op commando direct een leuk cadeau idee te delen. Vandaar dat het handig kan zijn om van tevoren over je verjaardag na te denken. Je zou in de maanden ernaartoe al ideeën kunnen opschrijven. Heb je een keer een ingeving en denk je; dit zou ik wel voor mijn verjaardag willen? Schrijf dit dan vooral ergens op. Dit voorkomt dat je het later weer vergeet. Verder zou je ook bij anderen kunnen afkijken. Zie je iemand een leuk cadeautje krijgen wat je aanspreekt? Schrijf dit dan ook bij jouw lijstje op.

Maak je eigen online verlanglijstje en deel deze met je vrienden en familie

Hoe makkelijk en leuk is het om een online verlanglijstje te maken? Je kunt een lijst aanmaken met verschillende mogelijkheden en verjaardagcadeautjes. Is het bijna jouw tijd van het jaar en komt iedereen weer met die ene vraag op de proppen? Dan kun je ze mooi in één keer allemaal je virtuele verlanglijstje doorsturen, sms’en, WhatsAppen of mailen. Op die manier heeft de rest inspiratie en ben jij er meteen weer vanaf.

Leuke ideeën voor low-key verjaardagswensen

Voel jij je ook weleens bezwaart om bepaalde verjaardagswensen aan je vrienden of familie door te geven? Het liefst wil je helemaal niets krijgen. Het feit dat ze op je verjaardag bij je langskomen is voor jou al het ultieme cadeau. Helaas kom je er vaak niet zo makkelijk vanaf en blijven je familie en vrienden doorzeuren over welk cadeau ze voor je mogen kopen. Om leuke en goedkope ideeën door te geven, krijg je nu een aantal tips. Vraag je favoriete douchegel, dit is niet duur en zorgt ervoor dat je een voorraadje kunt aanleggen. Verder kun je ook een kleinigheidje in huis vragen, bijvoorbeeld een leuk vaasje of een kandelaar en wat kaarsen. Dit vinden mensen ook leuk om je cadeau te doen.

Als je meer om herinneringen geeft dan om spullen, zou je ook een leuke activiteit met je familie of vrienden als cadeau kunnen vragen. Bijvoorbeeld een dagje de natuur in, uit eten gaan of samen naar de spa. Op die manier kun je de rest van je cadeautje laten meegenieten.