Dit zijn de kerstpakketten trends van 2021

Dit zijn de kerstpakketten trends van 2021

Ook in de wereld van de kerstpakketten zijn er trends te onderkennen. Dat is ook logisch omdat de samenstellers van de pakketten al vroeg in het jaar moeten weten welke pakketten tijdens de kerst het meest gewild zijn. Er worden immers in ons land ieder jaar weer een paar miljoen pakketten besteld. Deze kunnen uiteraard niet in december allemaal nog worden gevuld. Daarom wordt al vroeg in het jaar begonnen met de nieuwe reeks pakketten.

Begin november gaan de eerste kerstpakketten dan al op weg om tijdens de feestdagen vreugde te verspreiden in vele gezinnen. Wat kun je verwachten van het kerstpakket voor 2021?

1. Het XXL pakket

Zijn Nederlanders tijdens de kerst wellicht toch een beetje extra begerig? Welnee, het is het plezier om al die lekkere zaken uit zo’n maxi pakket te zien komen. Grote kans dat jouw favoriete eten er ook bij zit. Het is voor de samenstellers van een dergelijk kerstpakket ieder jaar weer een forse uitdaging om producten te verzamelen die echt ook met plezier zullen worden gebruikt of genuttigd. Kijk jij ook alweer uit naar die bijzondere verrassing die er altijd tussen zitten?

2. Het bierpakket

Het heeft een tijdje geduurd maar het bierpakket is inmiddels echt doorgebroken als een cadeau rond de kerst. Daarbij is het uiteraard wel belangrijk aan wie je dit pakket geeft. Een dergelijk pakket is allang geen geschenk meer voor de alleenstaande man. Ook veel  vrouwen proeven vandaag de dag graag een exotisch biertje. Als er dan ook nog wat leuke en bruikbare ‘hebbedingetjes’ in zitten is een dergelijk pakket snel een succes.

3. Rituals

Maak van dagelijkse routines betekenisvolle momenten. Dat is de slagzin van het Nederlandse bedrijf dat inmiddels wereldwijd een succes is. Niet slecht voor een bedrijf dat pas in 2000 is opgericht. Met een Rituals kerstpakket geef je luxe, waarmee ook de woning tot een wellness-centrum wordt omgetoverd. Waar bier ook door steeds meer vrouwen wordt gewaardeerd, geldt hetzelfde voor mannen en Rituals.

4. Een verrassend landenpakket

Een kerstpakket moet in de eerste plaats een verrassing zijn. Met een landenpakket gaat dat wel lukken. Er is in ieder land immers een groot aantal plaatselijke specialiteiten te verzamelen. Wat betreft de kerstpakketten is de belangstelling een beetje verschoven van de traditionele vakantielanden zoals Frankrijk, Italië en Spanje. Kijk dit jaar derhalve niet gek op als je een pakket krijgt met producten uit Groot-Brittannië, Duitsland of een van de Scandinavische landen. Dat wordt echt bijzonder dit jaar.

5. De gevulde reiskoffer

Het was uiteraard in het begin van het jaar nog een beetje een gok. Maar het lijkt erop dat we tijdens de kerst wellicht alweer een reisje kunnen maken. Dan is een reiskoffer met handige inhoud dit jaar ook een mooi geschenk. Het is ook een trend dat kerstpakketten niet meer per se met lekker eten of drinken hoeven te worden gevuld. Ook  pakketten met een inhoud voor speciale zaken zoals reizen, een bbq of andere vrijetijdsbestedingen rukken steeds meer op. Ben jij al nieuwsgierig wat het in 2021 gaat worden?