Edith's keuken – Edith Dourleijn

Edith in het nieuws

 

Ik ben een van Yvette van Bovens favoriete Nederlandse foodbloggers. Heus! Ze vertelde erover in Libelle.

Twee studentes die stage liepen bij het Eindhovens Dagblad noemden mij een regionale bloggoeroe en interviewden mij in mijn eigen keuken. Hier het filmpje.

Ik was bij KoffieMAX om te vertellen en te koken uit mijn opstuurkookboekje Sorry. Hier kan je het terugkijken.

Of ik de ontbijtjes van IKEA, HEMA en Intratuin wilde beoordelen, vroeg EditieNL (RTL4) me. Ja hoor!

Ik volg nu twee cursussen, en over de één schreef ik voor de ander: mijn gastcolumn op de AardbeienAcademie ging over de bloemetjes en de bijtjes: Mam, waar komen de aardbeitjes vandaan?

Mijn recept voor zevenbladquiche haalde zowel de leuke tuinierswebsite Wroeten als het blad Home and Garden.

‘Place to be’ is een vaste rubriek in Diagonaal, het personeelsblad van het Ministerie van VWS. Daarvoor werd ik geportretteerd in mijn eigen keuken (juni 2009). Kijk maar!

About:blank, een ezine van en voor bloggers, maakte mooie complimenten over mijn digitale keuken, lees maar (30 mei 2009).

Voor een speciale editie van het Volkskrant Magazine over eten en drinken werd ik met twee collega-foodbloggers geinterviewd. Lees hier het resultaat. (20 september 2008)

Samen met 24 andere “leukste foodbloggers” kreeg ik op 8 november 2007 als een van de eersten het kookboek Eten enzo van Janneke Vreugdenhil in mijn handen gedrukt.

Janneke Vreugdenhil besteedde in haar column Eten enzo in NRC Next aandacht aan het fenomeen foodblogger en schreef daarbij over mijn keuken. (9 november 2006)

.

Laat een reactie achter

BlogSociety

@EdithDourleijn