Edith's keuken – Edith Dourleijn

Extra

Dit bericht is geschreven op 29 09 2011, en geplaatst in de categorie moestuin.

Geslaagd!

Natuurlijk wist ik het al lang. Bij alle tussentijdse toetsen had ik een ruime voldoende en ik ben ook bij het vereiste aantal praktijklessen aanwezig geweest. En sinds gisteravond heb ik het diploma van de Basiscursus Bijen houden op zak.

Of ik nu klaar ben voor het echte werk? Ik durf het niet te zeggen. Ik heb tijdens de cursus al gemerkt, dat de praktijk is een stuk weerbarstiger dan we in de theorielessen leerden. Een ervaren imker omschreef het tijdens de feestelijke avond: “Tja, de bijen hebben de cursus NIET gevolgd”.

2 reacties

 1. Marianne
  09/29/2011

  Edith, van harte gefeliciteerd!

  nu op zoek naar een bijenvolk?

 2. Edith
  09/29/2011

  Nee hoor, bij de cursus kwam een bijenvolk, waar ik al die maanden al mee ‘gewerkt’ heb.

Laat een reactie achter

BlogSociety

@EdithDourleijn