Edith's keuken – Edith Dourleijn

Extra

Dit bericht is geschreven op 01 06 2011, en geplaatst in de categorie w.v.t.t.k..

Zevenblad in een blad

Ik schreef het een tijdje geleden al, er is veel belangstelling voor mijn recept voor zevenbladquiche. Aanjager Corlijn plaatste het (met mijn toestemming) op de leuke tuinsite Wroeten.nl en twitteraar @meijeske aka Renée Kwak vroeg me of ze het recept in haar rubriek Het groene hart in het blad Home and Garden mocht opnemen. Ook dat mocht.


Als je op het plaatje klikt opent een grotere, leesbare foto

Het recept voor de zevenbladquiche in mijn eigen woorden. En hier nog een recept voor pesto van zevenblad.

2 reacties

  1. Tanja
    06/02/2011

    Wat een goed idee. Ik zal deze tip doorgeven aan iedereen die ik ken met tuin en veel zevenblad!

  2. Edith
    06/05/2011

    Dat zullen er veel zijn, dus je kunt aardig wat mensen blij maken, Tanja!

Laat een reactie achter

Nieuwste berichten

Jullie reacties

BlogSociety

@EdithDourleijn