Edith's keuken – Edith Dourleijn

Extra

Dit bericht is geschreven op 16 03 2011, en geplaatst in de categorie ~ overig.

Solowraps

Solokoken, als je dat normaal niet doet, is heerlijk. Het is de gelegenheid om dat ene gerecht te maken dat je partner niet blieft, of die ingrediënten waar hij niet van houdt in zoveel mogelijk gerechten te verwerken. Dat is bij mij niet nodig. Meneer Eediete houdt van mij en wat ik voor ons kook. Dus als ik alleen eet, blijft het meestal bij wat gefrommel. Vaak heb ik wel wat kleine restjes die ik kan verwerken tot een soepje, salade of een frittata, waarvan ik volmaakt gelukkig kan worden.
Nu lag mijn koelkast vol met restjes van mijn laatste cateringopdracht. Een pakje Thunbrödd, een restje doperwten-mascarponedip, wat spinazie en wat gerookte forel werden een wrap die ik ga onthouden voor een volgende cateringopdracht. Maar ook hummus, spinazie en komkommer of geitenkaas, rauwe ham, spinazie en geroosterde pijnboompitjes bleken heerlijk in deze platte Zweedse broden te passen.

2 reacties

  1. Yvon
    03/29/2011

    Wat heerlijk makkelijk zo’n man. Meneer M. houdt veel van me maar heeft wel een kookgebruiksaanwijzing, zeker op groetengebied :-(

  2. Edith
    03/29/2011

    Nou, Meneer Eediete klaagt soms wel hoor, zeker als ik in de winter de ene knol na de andere kool op tafel zet. ;-)

Laat een reactie achter

BlogSociety

@EdithDourleijn