Edith's keuken – Edith Dourleijn

Extra

Dit bericht is geschreven op 13 06 2009, en geplaatst in de categorie recensies.

Amerikaanse culi-tijdschriften

Meneer Eediete is terug uit Seattle, en wist precies wat ie voor me mee moest nemen:

leesplezier

9 reacties

 1. Winny
  06/13/2009

  Bofkont!

 2. Edith
  06/13/2009

  Ja he? En hij heeft ook al het mooie weer meegenomen!

 3. Winny
  06/14/2009

  De schat!

 4. RozeMarijn
  06/15/2009

  Dat is lief.

 5. Yvon
  06/16/2009

  Attent! Wordt alleen leuk omrekenen met die Amerikaanse maten als je eruit gaat koken, maar alleen erdoor bladeren is al heerlijk.

 6. Edith
  06/16/2009

  En laat ik daar nou nog amper aan toegekomen zijn? Maar vanochtend in de trein de Gourmet meegenomen en die is wel erg goed! En ze zijn er niet bang voor lange teksten in een saaie opmaak. Als staan er ook heus prachtige foto’s in. En maakbare recepten, heb al zeker dingen gezien die ik eens wil uitproberen. Daarover later dus meer ;-)

 7. Winny
  06/19/2009

  Mocht je weer eens in Den Haag komen, daar zit op de Lange Poten de ‘American Book Center’ en zij verkopen ook een aantal Engelse en Amerikaanse kooktijdschriften, en nog veel meer leuks natuurlijk…

 8. […] Mijn lief bracht vorig weekend een paar Amerikaanse kooktijdschriften voor me. Allevier stonden ze in het teken van de barbecue. In één ervan werd verslag gedaan van een grote barbecue-party die Maricel Presilla, Cubaanse van geboorte en expert in de Latijns-Amerikaanse keuken, gaf. Prachtige en kleurrijke foto’s en een trits aan bijzondere recepten voor op en naast de BBQ. Bij het recept voor geroosterde gamba’s stond dat je ze bij voorkeur ongepeld op de grill moest leggen, zodat je gasten lekker zelf konden pellen en “fabulously messy” konden worden. “They’ll have a wonderful time”, aldus het blad. […]

 9. Edith
  06/19/2009

  Goede tip, Winny, zeker omdat ik er vlakbij werk. Maar kom er eigenlijk nooit. (Heb eigenlijk ook wel genoeg aan de NL bladen, de kookboeken die ik voor koken.blog.nl krijg en internet..)

Laat een reactie achter

Nieuwste berichten

Jullie reacties

BlogSociety

@EdithDourleijn