Edith's keuken – Edith Dourleijn

Extra

Dit bericht is geschreven op 12 06 2009, en geplaatst in de categorie ~ maaltijdsalades.

Een witte winterse salade

Tja, en ik at ‘m dus nu in juni, want alle ingredienten waren wel beschikbaar. Ben benieuwd of ie in het seizoen net zo lekker zal zijn.

Witte winterse salade

* 2 stronkjes witlof, 2 appels
* stukje blauwschimmelkaas (evt van de geit)
* 3 el amandelschaafsel
* 1 el appelciderazijn, 3el olijfolie
* 1 el peterselie, pper en zout

Snijd de witlof in dunne reepjes. Schil de appel en snijd ‘m in kleine stukjes. Hak de peterselie fijn.
Maak een marinade door de azijn te mengen met de peper en zout en hier langzaam de olijoflie aan toe te voegen.
Meng de witlof en appel door de marinade, brokkel de kaas over de salade en garneer met de peterselie.

Laat een reactie achter

BlogSociety

@EdithDourleijn