Edith's keuken – Edith Dourleijn

Extra

Dit bericht is geschreven op 30 05 2009, en geplaatst in de categorie ~ buffet/hapjes/tapas/bbq/.

Salade van meloen, rauwe ham en rucola

Wat restjes inspireerde met tot deze heerlijke salade van meloen, rauwe ham en rucola. Vraag aan je slager of hij de ham zo’n 2x zo dik wilt snijden als normaal.

salade

Salade van meloen, rauwe ham en rucola

* 50 gr rucola
* halve (Cantaloup-)meloen
* 2 dikkere plakken rauwe ham
* lekkere olijfolie, frambozen-edik van Marga Vugs
* peper en zout uit

Maak een marinade door de edik te mengen met de peper en zout en hier langzaam de olijfolie doorheen te kloppen.
Schil de meloen en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd ook de ham in kleine stukjes.
Meng de rucola, meloen en de rauwe ham door de dressing en laat ca een uurtje staan.

Laat een reactie achter

BlogSociety

@EdithDourleijn