Edith's keuken – Edith Dourleijn

Extra

Dit bericht is geschreven op 10 05 2009, en geplaatst in de categorie recepten, w.v.t.t.k..

Valenciaanse boodschappen

Meneer Eediete kan je om een boodschap sturen. Ook als ze┬ helemaal┬ uit Valencia moet komen.

boodschappen

Links achter een pak paellarijst van het merk dat ik opgaf in de veronderstelling dat deze ook Bomba-paellarijst zou hebben. Maar die was er in de supermarkt die Meneer Eediete indook er alleen van het merk Dacsa. Het doosje azafran is saffraan in envelopjes. Het bijzondere is dat je de safraan in de envelopjes in een hete pan legt en de saffraan op deze manier roostert. Daarnaast staan gedroogde paprika’s (Nora’s), waarover ik las in een van de boeken van Moro. Vooraan een gedroogd worstje.

Laat een reactie achter

Nieuwste berichten

Jullie reacties

BlogSociety

@EdithDourleijn