Edith's keuken – Edith Dourleijn

Extra

Dit bericht is geschreven op 02 05 2009, en geplaatst in de categorie ~ soep.

Minestrone improvvisato

De titel, die is dubbelop, ik weet het, maar het klinkt zo leuk. Minestrone is bij uitstek een gerecht dat je bij elkaar improviseert op basis van wat je voorhanden hebt of wat het verse aanbod is.

minestrone

Ik had nog een mengseltje van verschillende soorten linzen, witte bonen en nog wat ander spul. Een tomaat lag nog in de fruitschaal en ik kocht heel kleine winterpeentjes, lente-ui en een handvol wilde spinazie. Samen met een kontje oude boerenkaas en een flinke scheut water staat dat nu zachtjes op het fornuis te pruttelen tot de bonen en linzen gaar zijn. Een heerlijke soep zal het resultaat zijn. De kleine zachte spinazieblaadjes en wat citroensap voeg ik als laatste toe. En ja, dit is het recept waarmee┬ je het┬ zal moeten doen.┬

(Nou vooruit,┬ spiek hier┬ dan maar).

Laat een reactie achter

Nieuwste berichten

Jullie reacties

BlogSociety

@EdithDourleijn