Edith's keuken – Edith Dourleijn

Extra

Dit bericht is geschreven op 07 01 2015, en geplaatst in de categorie w.v.t.t.k..

Op een lekker 2015!

Het was een bijzonder jaar, dat 2014.

Een overzeese verhuizing, wonen in een regio waar de winter niet in het woordenboek voorkomt (al heb ik mijn winterjas 1x aangehad, vandaag wordt het weer 23 graden!), nieuwe mensen ontmoeten, verward raken in tweetaligheid, herten, wasberen en kolibries in je eigen tuin zien, wennen aan de nieuwe kalender van seizoensgroenten (tomaten mogen hier nog in november!), boerenkool rauw leren eten, verse kikkererwten op je bord,  en gewoon even met je auto naar Mexico kunnen rijden voor een kampeervakantie. En dan vergeet ik nog van alles.

Het jaar eindigde op de valreep nog met een bezoekje aan de dierenarts, maar kater Japi huppelt nu al weer vrolijk buiten rond. Ik hoop heel 2015 lekker met hem mee te huppelen en nog meer nieuwe ingrediënten en gerechten te leren kennen, deze te tekenen en er ver te schrijven – het liefst buiten in de Californische zon.

Maar bovenal:

2015-small.

3 reacties

  1. Charlie Owens
    04/29/2015

    Aan de radiostilte te zien ben je nog lekker aan het genieten daar, ik mis de lekkere recepten en keuken inspiratie stiekem wel een beetje!

Laat een reactie achter

BlogSociety

@EdithDourleijn