Edith's keuken – Edith Dourleijn

Extra

Dit bericht is geschreven op 20 09 2008, en geplaatst in de categorie w.v.t.t.k..

Opperste vreugde

Tja, in die staat verkeerde ik vanochtend wel toen ik de Volkskrant ging halen. Een kleine twee weken geleden was ik geïnterviewd voor een speciale editie van het magazine dat over eten en drinken gaat. En dan mag de booming business van het foodbloggen niet ontbreken, zo dacht de redactie. En zie hier het resultaat. Klik op het plaatje voor de pdf over dat gedeelte van het artikel dat over mij gaat.
Veel leesplezier!

Sorry, de foto en tekst zijn weggehaald, omdat de Volkskrant tegenwoordig moeilijk hierover schijnt te doen

Oja, de tekst is van Evelien van Veen en de fotografie van Marijn Scheeres.

10 reacties

 1. MrOoijer
  09/20/2008

  Ik heb ook genoten van deze bijlage!

 2. RozeMarijn
  09/20/2008

  Leuk hoor, je staat leuk op de foto ook :)

 3. kattebelletje
  09/21/2008

  Echt leuk de Volkskrantbijlage, gefeliciteerd!

 4. Herman
  09/21/2008

  Beste Edith, ik heb de bijlage van de Volkskrant gelezen en ook jouw interview. En hopelijk voel ik goed de behoefte van foodbloggen aan. Het afgelopen jaar hebben we in onze cursus kok ook, zei het beperkt aan foodbloggen gedaan. Jij was daar een van de actiefste deelnemers samen met Thijs. De ervaringen van het afgelopen jaar hebben me geïnspireerd om voor de cursus zelfstandig werkend kok een algemeen blog te maken en voor iedere deelnemer een individueel blog. Dit ter vervanging van het portfolio. En nu je artikel in de volkskrant sluit dus wel erg goed aan op wat we gaan doen. Als je het niet erg vindt wil ik je bijdrage die hier staat gaan gebruiken om aankomende zwk-ers te inspireren om actief met hun foodblog bezig te zijn. Want alles over eten is toch ons werkgebied?
  Hulde Edith en ik hoop dat ik veel meer van je ga horen en lezen.
  Maar ik zal Herman niet zijn als ik niet iets op te merken had.
  Je omschrijft in een van je zoektochten dat het zo leuk is met eten bezig te zijn en dat je zulke mooie producten overal vindt. (speciale rozenblaadjes, op Portobello market) Nu doe je zoveel moeite om mooie gerechten te maken en wat staat er op de foto? De alles vernietigende en niet te combineren smaak van cola, je zult wel verslaafd zijn (grapje). Graag een beetje niveau Edith!
  Hartelijke literaire groeten van je kok docent, Herman

 5. Edith
  09/21/2008

  Laten we t erop houden dat ik niet verantwoordelijk was voor die cola, Herman. Ik doe daar heel andere dingen mee, zoals je weet. Dat vond de redactie van de VK wel een leuk grapje. Gelukkig hebben ze de foto’s waarin ik in een broodje kroket bijt niet gebruikt ;-).
  Enne, wens iedereen maar veel succes met het bloggen, ik hoop dat je ze mee kunt krijgen, al vrees ik – eerlijk gezegd – het ergste! Het blijven immers koks. Hopelijk kan het artikel ze een beetje inspireren.

 6. Cornette
  09/22/2008

  Een heel leuk artikel! Ik heb wel met de journaliste gesproken maar we klikten niet echt. Helaas kwam ik dus niet in het artikel terecht.
  Maar het is en blijft een heel leuk stuk.

 7. Herman
  09/22/2008

  Je weet edith dat ik een grenseloze optimist ben en zal volhouden, maar weet eigenlijk het resultaat al. Koks hebben digivrees.
  Heb je adres al in de blogs gestopt, kijken of men ook recepten komt kijken. Zal ze ook laten stemmen.
  We komen elkaar digitaal tegen in de toekomst.
  Grtzzz herman

 8. Yvon
  09/22/2008

  Leuk artikel én foto!

 9. Thijs
  09/23/2008

  @ Edith: Volkskrant?!? Zozo, toe maar…. maarreh: Leuk artikel!

  @ Herman: Koks die gaan bloggen? forget it! whahaha. Dat gaat op BB pas weer gebeuren als E. en ik weer in de schoolbanken verschijnen ben ik bang…

 10. Berthilde
  10/01/2008

  leuk joh!

Laat een reactie achter

Nieuwste berichten

Jullie reacties

BlogSociety

@EdithDourleijn