Edith's keuken – Edith Dourleijn

Extra

Dit bericht is geschreven op 19 09 2013, en geplaatst in de categorie > schrijven.

Onderwerpen:

,

Met Bouillon op pad

In het fijnste culinaire magazine van Nederland lees je over allerlei avonturen van de auteurs. In Vladivostok, all inclusive in Turkije, Mexico, de correspondenten van Bouillon! magazine reizen de hele wereld over. Of ze interviewen mensen die dat doen, zoals Floortje Dessing. Maar ook is er plek voor de thuisblijvers, zoals Paul Fagel en Peter Gast.

Sinds dit (herfst-)nummer kan je ook zelf op pad met Bouillon!. De tips krijg je van mij. In dit nummer laat ik je zien hoe leuk de Beverwijkse Bazaar (maar dat wist je natuurlijk al) is, en wat je zoal op de Haarlemmerdijk/straat in Amsterdam kunt beleven.

Lees hier waarover je nog meer kunt lezen, en spurt direct door naar de winkel!

In het volgende nummer is er ruimte voor meer adresjes. Tips zijn altijd welkom!

.

 

Laat een reactie achter

BlogSociety

@EdithDourleijn