Edith's keuken – Edith Dourleijn

Extra

Dit bericht is geschreven op 23 08 2013, en geplaatst in de categorie moestuin.

Onderwerpen:

, ,

Absint, anyone?

Jij absint, ik een ander leuk plantje?

Wat doe ik met absint? Vooral thee van zetten, zowel warm als koud. Maar soms neem ik ook een paar blaadjes mee in een gerecht waarin ik ‘groene kruiden’ nodig heb. En je kan het gebruiken om de bewierookte groene feeën-drank mee te maken, maar dat heb ik zelf nog nooit gedaan.

Mijn wensenlijstje:
– salie
– daslook
– dille
– kervel
– dragon
– wintergroenten
– of stel zelf iets leuks voor!
[En als je geen plantjes om te ruilen hebt, mag je ook de portokosten vergoeden.]

.

4 reacties

 1. Wat een leuk idee! Ik heb salie en dragon in de aanbieding. En als wintergroente pastinaak en aardperen. Ruilen?

  • Edith
   09/07/2013

   Salie heb ik net (van een oud-cursiste) gekregen. Maar in dragon ben ik zeker geïnteresseerd, Marleen. Zal ik eens in jouw moestuin langskomen als ik in de buurt van Utrecht ben? Zal wel even duren, wellicht pas eind september. Ben wel erg benieuwd naar jouw tuin!

 2. Je bent welkom! Maar ik kan ook een plantje langs brengen als je je cursus geeft in Vleuterweide. Ik kom er nl. bijna dagelijks en het is echt geen moeite.

  • Edith
   09/10/2013

   Dat was ook mijn gedachte, om langs te komen als ik de cursus geef. Ik ga je gewoon even mailen!

Laat een reactie achter

BlogSociety

@EdithDourleijn