Edith's keuken – Edith Dourleijn

Extra

Dit bericht is geschreven op 17 05 2007, en geplaatst in de categorie geproefd en getest.

cobb

en nu maar wachten op lekker zomers weer…

cobb barbecue

5 reacties

 1. M.
  05/19/2007

  ‘k heb ‘m besteld [gat in m’n hand].

  m.

 2. eediete
  05/19/2007

  mooi, dan ben ik niet de enige die naar het mooie weer uitkijkt ;-).

 3. Cobb
  06/15/2007

  Ik heb de nieuwe versie van de Cobb besteld omdat die veel steviger is dan de Cobb uit kunststof. Eveneens van de gelegenheid gebruik gemaakt om een aantal Cobb accessoires aan te schaffen.

 4. […] 50 jaar getrouwd Ene Vivan Slingerland was op bezoek bij een echtpaar dat 50 jaar getrouwd zijn. Dochterlief heeft voor iedere week een verrassing voor haar ouders verzonnen, waaronder dus de barbecue van Harm-Jan de barbecueman in deze aflevering. Die overduidelijk bij een supermarkt met oranje logo en een grote C inkopen gaat doen. En laat het gouden bruidspaar nu net een barbecue kado hebben gekregen. De tip die we van hem krijgen

 5. […] huge risk there. Then the domes introduced us to indirect grilling. For our tiny balcony, Mr. Eats discovered the Cobb, which is a portable, small African fuel-saving, isolated charcoal grill that I love (and […]

Laat een reactie achter

BlogSociety

@EdithDourleijn