Edith's keuken – Edith Dourleijn

Extra

Dit bericht is geschreven op 21 05 2012, en geplaatst in de categorie > kooklessen.

Onderwerpen:

, ,

Echt begrijpen wat er in de pan gebeurt?

Waarom is mijn biefstuk de ene keer perfect mals en de andere keer niet? Hoe hanteer je eigenlijk een koksmes? Wat kan je allemaal met groenten? Hoe fileer je vis? Maakt het nou echt zoveel uit welke bloem je gebruikt om pasta te maken? Waar moet ik op letten als ik zelf bouillon wil maken? En wat is belangrijk bij het uitkiezen van wijn bij mijn gerecht?
Deze vragen staan al een tijdje aan de rechterkant van mijn blog. Het zijn namelijk de vragen die beantwoord zullen worden tijdens mijn kookcursus Kooktechnieken voor culi’s.

Ook dit najaar (2012) wil ik weer deze cursus gaan geven. Met een kleine groep gaan we themagericht aan de slag. Iedereen maakt alle gerechten zelf, waardoor je er het meeste van leert.

De cursus zal zowel worden gegeven in Vleuten (bij Utrecht) als in Waalre (bij Eindhoven). Hier vind je alle info over data, plaats en hoe je aan te melden.
Let op, de cursus kan alleen doorgaan bij voldoende deelnemers!

.

Laat een reactie achter

BlogSociety

@EdithDourleijn