Edith's keuken – Edith Dourleijn

Extra

Dit bericht is geschreven op 27 12 2006, en geplaatst in de categorie w.v.t.t.k..

kerstdis 2006

De dagen voor Kerst waren zo druk, hectisch en rommelig dat ik┬ hier nauwelijks aandacht aan Kerst kon besteden. In mijn hoofd en in de keuken destemeer. Het is even wennen als je zelf niet (meer) de meest beperkende factor bent bij het samenstellen van een menu,┬ maar het is goed gekomen. Beide dagen heb ik┬ heerlijk gegeten. En niet al te zwaar, omdat we het in elk menu bij drie gangen hebben gehouden. Dit waren de Kerstmenu’s:

kersteerste kerstdag:
* mini-kaassouffl├ęs op een bedje van sla
* varkensrollade gevuld met port en pistachenoten, geroosterde winterse groenten en aardappelpuree;┬ huisgemaakte stoofpeertjes en appelmoes erbij
* ijs van witte chocolade geserveerd in een chocoladebakje┬ met een plakje van Rudolph’s kerstcake

tweede kerstdag:
* carpaccio van tonijn
* eendenborstfilet met cranberriesaus, groene asperges en aardappelgratin
* appeltaart

Laat een reactie achter

BlogSociety

@EdithDourleijn