Edith's keuken – Edith Dourleijn

Extra

Dit bericht is geschreven op 23 04 2012, en geplaatst in de categorie recepten.

Onderwerpen:

, , , , ,

Bloemenboter

Bij de presentatie van de opstuurboekjes was er natuurlijk ook wat te proeven. Hiervoor veranderde ik twee recepten uit mijn kookboekje Sorry om het proeven in een boekhandel hiervan  iets makkelijker te maken. Dus geen hele gebraden kip, maar kippenpootjes in rozensaus. En geen bloemensalade, maar rolletjes geroosterde courgette met daarin de salade.
Van de madeliefjes en viooltjes die overbleven maakte ik deze bloemenboter. 

En omdat ze niet duidelijk af te leiden zijn van de foto, ook nog even de andere ingrediënten: verse peterselie, basilicum, kervel, een scheutje citroensap, peper en zout. Ziet er niet alleen fantastisch uit, maar is ook heerlijk! Heel anders dan gewone kruidenboter. Op een broodje. Over krieltjes. En …. dat ga ik nog verder ontdekken.

.

Laat een reactie achter

BlogSociety

@EdithDourleijn