Edith's keuken – Edith Dourleijn

Extra

Dit bericht is geschreven op 09 11 2006, en geplaatst in de categorie w.v.t.t.k..

Edith’s digitale keuken in de krant

koken etcGoh, dat wordt nog eens wat met mijn culinaire carri√®re: nadat mijn tip in de Boodschappen werd geplaatst, sta ik nu¬ in de krant! Janneke Vreugdenhil besteedt deze week in haar weblog in de NRCnext (op papier en online) aandacht aan andere culinaire weblogs. Ik reageerde maandag op haar verbijstering over dat foodbloggers een hele community aan het opbouwen zijn, waarin ze regelmatig op elkaars posts reageren. Natuurlijk!, schreef ik, als je zelf met plezier schrijft over wat je bezig houdt in de keuken, dan is het ook leuk om te lezen wat anderen daar uitspoken. Dat is in wezen waarom het ook zo leuk is om kookboeken te lezen.¬ En Janneke vatte mijn opmerking¬ op als een uitnodiging, keek even rond op mijn blog en zette het roerbakgerecht met spitskool en appel van vorige week in haar verhaal ‘een warme wereld’.

Leuk zo’n ochtendkrant, met zulke berichten is je hele dag¬ gelijk goed!

9 reacties

 1. JeePee
  11/09/2006

  Leuk zeg! Dat stimuleert weer om nog meer te gaan koken :-)

 2. eediete
  11/09/2006

  en om te bloggen, want daar zat deze week net even de klad in. de boerenkoolstamppot, zelfgemaakte frietjes en een eenvoudige pasta waren niet ‘spannend’ of (voor mij) nieuw genoeg om over te schrijven. maar morgen schrijf ik vast over de hachee van vanavond!

 3. marieke
  11/09/2006

  hoi edith,
  Super!!!!!!!!!!!!

 4. Aldo
  11/09/2006

  Leuk Edith! Zo zie je maar weer waar alle inspanningen toe kunnen leiden. Eeuwige roem!

 5. eediete
  11/09/2006

  bloos bloos!

 6. Gerrit Jan
  11/09/2006

  Leuk Edith! Binnenkort moeten wij nummertjes trekken om naar jouw pagina te kunnen surfen. :-)

 7. eediete
  11/09/2006

  misschien wel, maar dan verzin ik wel iets om de vaste bezoekers voorrang te geven, hoor ;-)!
  de webstatistieken kunnen het bezoek van vandaag in elk geval niet bijhouden en houden t al een paar uur bij 18 bezoekers, terwijl normaal gesproken ruim 200 mensen dagelijks mijn site (lijken te) bezoeken. heb ik weer!

 8. winny
  11/09/2006

  Hardstikke leuk zeg,en vooral lekker zo door gaan,zolang je maar geen sterallures gaat krijgen,haha.

 9. eediete
  11/09/2006

  ik doe mijn best, echt! ;-)

Laat een reactie achter

Nieuwste berichten

Jullie reacties

BlogSociety

@EdithDourleijn